Új extrákkal bővülnek a WolfVision termékei

Megújúló Cynap mellé új termékek is érkeznek

 

TOVÁBB

légy Te az első

Public Display kontra LCD TV

Utána jártunk a nagy kérdésnek 

 

TOVÁBB

légy Te az első

Tárgyalótermi kollaboratív megoldás a Vivitektől!

Bemutatkozik a Vivitek kollaboratív rendszere!

TOVÁBB

légy Te az első

Vezeték nélküli tárgyalótermi megoldás a NEC-től!

Bemutatkozik a NEC Kollaboratív eszköze!


TOVÁBB

1 hozzászólás

3D vetítés, panorámakép

Cégünk egyik speciálisan kezelt témája a 3D képek vetítése. A háromdimenziós megjelenítők és technológiák térnyerése óta folyamatosan telepítjük és alkalmazzuk a 3D rendszereket, ezen a téren egyedülálló szakmai tapasztalattal rendelkezünk a hazai audiovizuális piacon. Kínálatunkban most is megtalálható a 3D vetítési lehetőségek teljes tárháza.

2008 –ban telepítettük az első vidéki 3D digitális DCI vetítőrendszert Szegeden, azóta folyamatosan részt vállalunk a hazai mozik digitális átállásában. Háromdimenziós megoldásaink megtalálhatók kiállítótermi környezetekben is, oktatótermekben, vállalati prezentációs rendszerekben. Nagy örömünkre szolgált, hogy 2010 –ben cégünk telepíthette az első hazai 3D kutatólabort Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémia számára.

 

Passzív 3D

A passzív képszeparációs technológiát azoknak ajánljuk, akik költséghatékony üzemeltetést tűztek ki célul. A passzív 3D egyik kiemelkedő előnye, hogy a képszeparációhoz használt szemüvegek nem igényelnek tápellátást és szinkron-kommunikációra sincs szükség. Így alacsony költségszínvonal mellett mutatható be a 3D tartalom akár több száz néző számára is, mivel a polarizációs szemüvegek ára jelentősen alacsonyabb az aktív szemüvegekénél. Műszaki szempontból hangsúlyozni kell a kiváló, úgynevezett ’nyugodt’ képminőséget. A passzív 3D rendszerekhez szükséges 3D médialejátszókat, projektorokat, polárszűrőket, szemüvegeket és speciális vetítési felületeket egyaránt megtalálja kínálatunkban. Megoldásainkat az egyéni igények szerint optimalizáljuk.

 

Aktív 3D

Az aktív képszeparációs technológiát az oktatási intézmények, vállalati és üzleti környezetek, valamint házi-mozi rendszerek esetében részesítjük előnyben. Rendkívüli előnye, hogy könnyű a váltás a 2D és 3D vetítések között, mivel az aktív rendszerek esetében egy projektor végzi a megjelenítést. Szimulációs tevékenységek, kis létszámú oktatások tökéletes megoldása. Kínálatunkból a Vivitek, Mitsubishi és Casio projektorok legtöbbje képes 3D Ready megjelenítésre. További érdekesség, hogy a Vivitek cég már olyan 3D projektorokat is piacra dobott, amik a 3D Ready anyagok mellett a 3D Blu-Ray képét is ki tudják vetíteni 3D-ben. Az ilyen projektorok nevében a modellnév után a -3D jelölés látható. Ezen projektorok további előnye, hogy egy belső konverter révén bármely 2D anyagot is képesek 3D-ben megjeleníteni.

 

Digital Cinema

A DCI digitális mozitechnika mindkét fenti 3D technológiát alkalmazza. A digitális mozi egy rendkívül speciális terület, ahol is rendszereinket kizárólag minősített integrátorokkal együttműködve telepítjük. Telepített rendszerinkről bővebb információt itt olvashat.

 

Panorámakép

Ez utóbbi okból tartjuk fontosnak kiemelni egy másik különleges installációs témánkat, a panorámakép-vetítést. Szintén régi téma, kiállításokon, rendezvényeken, színpadi környezetben sok éves múltra tekint vissza. Referenciák

Eleinte csak speciális, erős hardver elemekkel lehetett megoldani, aminek része volt egy nagyfényerejű, nagytudású installációs projektor, valamint egy külső vezérlő. Mondani sem kell, hogy a speciális kialakításnak megfelelően magas árral lehetett létrehozni.

Ma már ezek a projektorok elérhető árúak, gondolunk itt pl az NEC PA, vagy PX sorozatra, vagy a Christie projektorokra. A külső vezérlőknek is széles skálája lett.

 

Akiknek nem kell nagy fényerő, és az installációs projektorok speciális jellemzői, azoknak ma már szoftver megoldások is rendelkezésükre állnak, amikkel bármilyen üzleti-grafikis projektorok képe panorámaképpé építhető. A szoftver megoldja a színek illesztését, a határvonalaknál a fényerő csökkentését, a geometriai torzításokat.

 

Ezen termékek nagy része, specializációjukból eredően nem szerepelnek a Termékek menüpont alatt. Írjon nekünk a Kapcsolat menüponton keresztül, vagy hívjon a +360 8888366 számon ha bővebb fevilágosításra van szüksége.

DNN Professional Graphics Kft. Minden jog fenntartva 2011. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet.

 

DNN Professional Graphics Kft. | 1071 Budapest, Peterdy u. 15. | Telefon: +36 1 8888 366 | E-mail:

Webáruház készítés: scenedesign