Új extrákkal bővülnek a WolfVision termékei

Megújúló Cynap mellé új termékek is érkeznek

 

TOVÁBB

légy Te az első

Public Display kontra LCD TV

Utána jártunk a nagy kérdésnek 

 

TOVÁBB

légy Te az első

Tárgyalótermi kollaboratív megoldás a Vivitektől!

Bemutatkozik a Vivitek kollaboratív rendszere!

TOVÁBB

légy Te az első

Vezeték nélküli tárgyalótermi megoldás a NEC-től!

Bemutatkozik a NEC Kollaboratív eszköze!


TOVÁBB

1 hozzászólás

Cégismertető

A DNN Professional Graphics

az élvonalbeli vizuális megoldások szállítója.

 


Az 1993-ban alakult DNN Computer Kft. az elsők között volt, aki professzionális prezentációs technikával kezdett el foglalkozni a magyarországi piacon.

Cégünk 1995. óta képviseli a NEC prezentációs eszközökkel foglalkozó üzletágágát, így importőrként és magyarországi vezérképviseletként forgalmazza a piacvezető NEC projektorokat, és LCD-monitorokat. 2000-ben, igazodva a megváltozott profilra, nevünket DNN Professional Graphics Kft.-re változtattuk.

 

Nemzetközi szakmai elismertségünknek köszönhető, hogy több világcég is megtisztel minket bizalmával. Importőrként és disztribútorként, közvetlen gyári kapcsolattal forgalmazzuk a NEC, Mitsubishi, JVC projektorokat és monitorokat, a VIVITEK, Casio és ChristieDigital projektorokat, az Avers vásznakat, a WolfVision és Genee vizualizálókat, az eInstruction aktív táblákat, a Mitsubishi és a Delta projektorfal-termékeket.

 

Tevékenységünk nemcsak nagykereskedelmi értékesítésre, hanem rendszerintegrátor partnereinken keresztül komplett megoldások szállítására is kiterjed. Elismert szakmai hozzáállásunkkal a DNN Professional Graphics Kft. mára a prezentációs piac meghatározó szereplője lett. Ezt az elismerést magas szintű szakmai hátterének, kiválóan képzett munkatársainak és a partner-világcégek nyújtotta szakmai támogatásnak köszönhetjük.

 

Referenciamunkáinkról jó áttekintést nyújt a projektekkel foglalkozó részlegünk, a DNN360 működése. A DNN360 a DNN Professional Graphics projekttevékenységének ad keretet. Feladata a bonyolult AV installációkat tartalmazó tenderek felkutatása, és az azokon való részvétel menedzselése. Ezen tevékenységet a DNN Kft. általában rendszerintegrátor partnereivel karöltve végzi.

 

Az általunk importált eszközök nagy részének garanciális és garanciaidőn túli javítását saját szervizünk látja el. Ezt nagyon fontosnak tartjuk a márkavédelem és vevőink jó kiszolgálása érdekében. Supportot adó, megoldásokat nyújtó, akár rendszert tervező disztribúciónak tartjuk magunkat. Célunk, hogy partnereinknek ne csak a magas minőségi szintet képviselő terméket adjuk, hanem legjobb szakértelmünket is.

 

Küldetésünk, hogy a vizuális megoldásokat szállító disztribúcióvá váljunk, hogy a piac résztvevői ne csak egy termékként, hanem a megoldás részeként kezeljék a kínálatunkban szereplő eszközöket.

 

Filozófiánk, hogy a piac szereplőinek a hosszú távú jó kapcsolat jelenti a biztonságot munkájuk végzése során, ennek érdekében széleskörű, mindkét fél megelégedésére szolgáló kontaktust kell kiépíteni. A DNN Professional Graphics Kft. hosszú távú feladatának tekinti, hogy mindig az élvonalba tartozó márkákat képviselje a prezentációs piacon és az ennek megfelelő szakmai és kereskedelmi hátteret biztosítsa.

 

 

 

Nagy Attila

ügyvezető igazgató

DNN Professional Graphics Kft. Minden jog fenntartva 2011. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet.

 

DNN Professional Graphics Kft. | 1071 Budapest, Peterdy u. 15. | Telefon: +36 1 8888 366 | E-mail:

Webáruház készítés: scenedesign