Új extrákkal bővülnek a WolfVision termékei

Megújúló Cynap mellé új termékek is érkeznek

 

TOVÁBB

légy Te az első

Public Display kontra LCD TV

Utána jártunk a nagy kérdésnek 

 

TOVÁBB

légy Te az első

Tárgyalótermi kollaboratív megoldás a Vivitektől!

Bemutatkozik a Vivitek kollaboratív rendszere!

TOVÁBB

légy Te az első

Vezeték nélküli tárgyalótermi megoldás a NEC-től!

Bemutatkozik a NEC Kollaboratív eszköze!


TOVÁBB

1 hozzászólás

Digital Signage

DNN disztribúcióMit nevezünk Digital Signage-nak?

 

Magyarul talán leginkább dinamikus információelosztásnak hívhatnánk. A digitális technológia felhasználásával szöveges és képi információt küldünk távoli helyeken telepített megjelenítő eszközökre, azok megjelenését időzítjük, a működést ellenőrizzük. Ezáltal nemcsak helyettesítjük a hagyományos információközlő formákat, hanem lényegesen feljavítjuk a kommunikáció színvonalát. A Digital Signage könnyedén, pontos időben, a megfelelő információt juttaja el a célközönségnek, partnerek, illetve vásárlási helyzetben szórakoztatva segíti elő a döntés megszületését.

 

A Digital Signage felépítése

 

Fontos tudni, hogy nem egyedülálló kijelzők alkotják a rendszert. Minden esetben szoftver+hardver együtteséről beszélünk, ahol az adatok elkészítését és frissítését egy központi helyről végezzük valamilyen hálózaton kersztül. Az információ megjelenítéséről a kijelző eszközök (plazma, LCD-monitorok, projektorok) gondoskodnak, amik egy hagyományos-, vagy célszámítógépről végzik a lejátszást. Két fő irányvonalat különböztetünk meg. Az egyik a szoftveres megoldás. A DS szoftver álatlában áll a kijátszó, a tervező és az időzítő/szétosztó részből. A szoftver saját felületén kezeli az egyes tartalmak időzítését, sokszor a megalkotását is. A DS szoftvert egy harmadik helyről beszerzendő hardverre kell telepíteni, attól tulajdonképpen független, csak a minimum konfiguráció adott. Ezek a megoldások nyújtanak bonyolultabb időzítési lehetőséget és nagyobb biztonságot nagyméretű hálózatok esetén. A másik az un. célhardveres megoldás. Itt a gyártó a kijátszó, időzítő szoftvereket ipari számítógépekre telepíti, amiket arra az adott feladatra dedikáltak. Általában az anyagok szerkesztését egy harmadik szoftverrel kell végezni. Az is előfordul, hogy a grafikai layout kötött. Ezek alacsonyabb szintű, de egyszerűbben kezelhető megoldást adnak.

 

Miért érdemes használni?

 

- A mozgóképes információk több, mint 10-szer jobban vonzzák az emberi tekintetet, mint az állóképek. Ha már egyszer sikerült megfogni a figyelmet, könnyeben lehet eljutni a döntési pozícióig.

- Pontos információ, a megfelelő helyen, a legjobbkor. A digitális technika segítségével mindig azt az információt sugározhatja, amire éppen akkor és ott szükség van. Az információk cseréje egyszerű és időzíthető, és távolról elvégezhető. - A Digital Signage rendszerrel visszanyerheti befektetését, hiszen a felületek reklámhordozóként is használhatóak. Közöljön akár munkahelyi információkat egy ügyféltérben, az idő megosztható a reklámok és a belső információk között.

 

Felhasználási területek:

- éttermek,

- vállalatok (recepciók, munkacsoportok),

- szállodák (recepció, teremfoglaltság),

- repülőterek,

- múzeumok,

- áruházak,

- bankok és

- bárhol, ahol nagy ügyfélforgalom van.

 

Töltse le ismertetőnket, illetve vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben konkrét igénye van ilyen rendszerre.

DNN Professional Graphics Kft. Minden jog fenntartva 2011. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet.

 

DNN Professional Graphics Kft. | 1071 Budapest, Peterdy u. 15. | Telefon: +36 1 8888 366 | E-mail:

Webáruház készítés: scenedesign