Új extrákkal bővülnek a WolfVision termékei

Megújúló Cynap mellé új termékek is érkeznek

 

TOVÁBB

légy Te az első

Public Display kontra LCD TV

Utána jártunk a nagy kérdésnek 

 

TOVÁBB

légy Te az első

Tárgyalótermi kollaboratív megoldás a Vivitektől!

Bemutatkozik a Vivitek kollaboratív rendszere!

TOVÁBB

légy Te az első

Vezeték nélküli tárgyalótermi megoldás a NEC-től!

Bemutatkozik a NEC Kollaboratív eszköze!


TOVÁBB

1 hozzászólás

Disztribúció

A DNN Professional Graphics

a minőségi projektorok, LCD monitorok, interaktív eszközök disztributora.

 

 

 

Az 1993-ban alakult DNN Computer Kft. az elsők között volt, aki projektorokkal kezdett el foglalkozni a magyarországi piacon. Cégünk 1995 óta képviseli a NEC projektorokkal, monitorokkal foglalkozó üzletágágát, így importőrként és magyarországi vezérképviseletként forgalmazza a piacvezető NEC projektorokat, és LCD-monitorokat. 2000-ben, igazodva a megváltozott profilra, nevünket DNN Professional Graphics Kft.-re változtattuk. Nemzetközi szakmai elismertségünknek köszönhető, hogy több világcég is megtisztel minket bizalmával.

 

DNN disztribúció

 DNN disztribúció

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Importőrként és disztribútorként, közvetlen gyári kapcsolattal forgalmazzuk a NEC, Mitsubishi, JVC projektorokat és monitorokat, a VIVITEK, Casio és Christiedigital projektorokat, az Avers vásznakat, a WolfVision és Genee vizualizálókat, az eInstruction interaktív táblákat. Az általunk importőrként képviselt gyártókat itt találja.

Folyamatosan növekvő forgalmunkkal, és elismert szakmai hozzáállásunkkal a DNN Professional Graphics Kft. mára a projektorpiac meghatározó szereplője lett. Ezt az elismerést magas szintű szakmai hátterének, kiválóan képzett munkatársainak és a partner-világcégek nyújtotta szakmai támogatásnak köszönhetjük.

Az általunk importált eszközök nagy részének garanciális és garanciaidőn túli javítását saját szervizünk látja el. Ezt nagyon fontosnak tartjuk a márkavédelem és vevőnik jó kiszolgálása érdekében.

 

DNN disztribúció

 

Supportot adó, megoldásokat nyújtó, akár rendszert tervező disztribúciónak tartjuk magunkat. Célunk, hogy partnereinknek ne csak a magas minőségi szintet képviselő terméket adjuk, hanem legjobb szakértelmünket is.

Küldetésünk, hogy a vizuális megoldásokat szállító disztribúcióvá váljunk, hogy a piac résztvevői ne csak egy termékként, hanem a megoldás részeként kezeljék a kínálatunkban szereplő eszközöket.

Filozófiánk, hogy a piac szereplőinek a hosszú távú jó kapcsolat jelenti a biztonságot munkájuk végzése során, ennek érdekében széleskörű, mindkét fél megelégedésére szolgáló kontaktust kell kiépíteni.

A DNN Professional Graphics Kft. hosszú távú feladatának tekinti, hogy mindig az élvonalba tartozó márkákat képviselje a vizuális eszközök piacán és az ennek megfelelő szakmai és kereskedelmi hátteret biztosítsa.

DNN Professional Graphics Kft. Minden jog fenntartva 2011. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet.

 

DNN Professional Graphics Kft. | 1071 Budapest, Peterdy u. 15. | Telefon: +36 1 8888 366 | E-mail:

Webáruház készítés: scenedesign