Új extrákkal bővülnek a WolfVision termékei

Megújúló Cynap mellé új termékek is érkeznek

 

TOVÁBB

légy Te az első

Public Display kontra LCD TV

Utána jártunk a nagy kérdésnek 

 

TOVÁBB

légy Te az első

Tárgyalótermi kollaboratív megoldás a Vivitektől!

Bemutatkozik a Vivitek kollaboratív rendszere!

TOVÁBB

légy Te az első

Vezeték nélküli tárgyalótermi megoldás a NEC-től!

Bemutatkozik a NEC Kollaboratív eszköze!


TOVÁBB

1 hozzászólás

Gyártók

Célunk, hogy az audio-vizuális piac vezető márkáit képviseljük. A vezető szerep az alkalmazott technikai újításokban, fejlesztésekben tükröződik.

 

A projektorpiacon az NEC több fronton bizonyította már innovatív tevékenységét. Az újabb márkák közül a Vivitek volt az első gyártó, aki tisztán LED fényforrású házimozi vetítőt jelentetett meg a piacon.

A Mitsubishi kínálata nagyon erős az installációs projektorok kategóriájában, míg a Casio abszolút egyedi fényforrást alkalmaz, eliminálva ezzel a fényforrás cseréjének szükségességét.

A Christie porjektorok kínálatunk legnagyobb tudású eszközeit képviselik mind fényerőben, mind speciális alkalmazási területeikben, szolgáltatásaikban.

 

Projektorok, monitorok fali és mennyezeti rögzítésére, állványokra helyezésére az amerikai Chief cég termékei adnak igazán magas minőségű ajánlatot. A Chief konzolok könnyen szerelhetőek, strapabíróak és precíziósan állíthatóak. Öröm velük a munka. Próbálja ki: Chief MountFinder™

 

Hosszú évek óta képviseljük, a ma már eInstruction gyártói név alatt futó Interwrite interaktív táblákat, feleltető rendszereket. A DualBoard tábla fizikai felbontása magasan a legnagyobb a piacon.

 

A projektorok világának elengedhetetlen kelléke  a vetítővászon. Cégünk a lengyel Avers cég egyedüli magyarországi forgalmazója. Kínálatunkban megtalálhatóak a Da-Lite, Screen-It és Stumpfl vásznak is.

 

Központi vezérlők tekintetében elnyertük az AMX bizalmát, így a teljes AMX palettát gyári támogatással, képzett szakembereinkkel tudjuk ajánlani irodai vezérlőrendszerekhez.

 

A vezérlőfelületek tekintetében a Cue és a Stumpfl rendszereit preferáljuk, digital signage vezérlők tekintetében a Cayin céggel van gyári kapcsolatunk.

 

A Stumpfl cég Wings Paltinum 4 szoftvere nagy népszerűségnek örvend a fotósok, panorámaképkészítők, többképernyős felületre tartalomgyártók körében.

 

A monitorfalak vezérlőinek kapcsán évek óta remek kapcsolatot építettünk ki a Dexon céggel. Az általunk telepített vezérlőtermi projektor- és monitorfalak mindegyike mögött Dexon kontroller dolgozik. A magyar gyártó kiemelkedik konkurensek közül gyors support-jával, a termékek pedig kiváló jellemzőikkel, megbízhatóságukkal.

Mindemellett a Dexon a közelmúltban kifejlesztett egy sor új terméket a videó mátrixok, processzorok, skálázók és extenderek területén, amik szintén megtalálhatóak kínálatunkban.

 

A digitális megjelenítőkhöz szervesen hozzátartoznak a vizualizálók. A professzionális dokumentumkamerák területén kínálatunkban a Wolf termékei szerepelnek. A Wolfvision vizualizálók kiemelkednek a mezőnyből az alkalmazott kamera minőségével. Az iskoláknak, kis-, és középvállalkozásoknak a Genee vizualizálókat ajánljuk jó ár/teljesítmény arányuk miatt.

 

Köszönhetően több éves nemzetközi ismertségünknek, a felsorolt márkákon kívül egy sor más gyártóval is jó kapcsolatot építettünk ki, akik termékeit egyedi projektekben tudunk alkalmazni, segítve ezzel rendszerintegrátor partnereink munkáját.

 

 

 

CASIO

 Mitsubishi

 

 

Vivitek

 

   NEC

 

 AVERS

CHIEF

 AV stumpfl

 

 Christie

Wolfvision

 Einstruction

 

   CAYIN  CUE

 

 GENEE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DNN Professional Graphics Kft. Minden jog fenntartva 2011. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet.

 

DNN Professional Graphics Kft. | 1071 Budapest, Peterdy u. 15. | Telefon: +36 1 8888 366 | E-mail:

Webáruház készítés: scenedesign