Új extrákkal bővülnek a WolfVision termékei

Megújúló Cynap mellé új termékek is érkeznek

 

TOVÁBB

légy Te az első

Public Display kontra LCD TV

Utána jártunk a nagy kérdésnek 

 

TOVÁBB

légy Te az első

Tárgyalótermi kollaboratív megoldás a Vivitektől!

Bemutatkozik a Vivitek kollaboratív rendszere!

TOVÁBB

légy Te az első

Vezeték nélküli tárgyalótermi megoldás a NEC-től!

Bemutatkozik a NEC Kollaboratív eszköze!


TOVÁBB

1 hozzászólás

Flow - eInstruction integrálódás

Új, barátságosabb megjelenésű, könnyebben kezelhető szoftvert jelentetett meg az eInstruction a válaszadó egységeihez. A Flow a kezelhetőséget és az áttekinthetőséget tartja szem előtt, igazodva a sokféle felhasználó támasztotta igényekhez.

 

Einstruction

Einstruction

 

 

A számítógép desktopján egy mobiltelefonra emlékeztető ablak jelenik meg, amin szemléletesen nyomon lehet követni a válaszadások állapotát, valamint könnyen el lehet érni a fő funkciókat, mint kérdésfeltevés anonym vagy regisztrált formában, osztálynévsor műveletek, válaszok kiértékelése.

 

A Flow felhasználói felületet adaptálták az iOs és Android eszközökre is. Így, nem kell feltétlenül a clicker a használathoz. Sőt, ha a szoftvert számítógéplaborban használják, ahol minden diák előtt van egy computer, egyáltalán nem kell kis válaszadó egység, a Flow a számítógéphálózaton keresztül is használható. Mindezen felületeket persze vegyíteni is lehet: clicker, iPhone/iPad, Android eszköz, számítógép ugyan abban a válaszadó rendszerben.

Einstruction

Látogasson el a GetMyFLow! oldalra, ahol ingyenes 30 napos próbaverziót is letölthet, a programot kedvére tesztelheti. A magyar felhasználói felület mellett az angol nyelvű felhasználói kézikönyv is segítséget nyújt.

 

 

eIntrusction

 

  • Hozzászólások

  • Hozzászólás írása

  • Az e-mail címét harmadik fél részére nem adjuk ki.

DNN Professional Graphics Kft. Minden jog fenntartva 2011. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet.

 

DNN Professional Graphics Kft. | 1071 Budapest, Peterdy u. 15. | Telefon: +36 1 8888 366 | E-mail:

Webáruház készítés: scenedesign