Új extrákkal bővülnek a WolfVision termékei

Megújúló Cynap mellé új termékek is érkeznek

 

TOVÁBB

légy Te az első

Public Display kontra LCD TV

Utána jártunk a nagy kérdésnek 

 

TOVÁBB

légy Te az első

Tárgyalótermi kollaboratív megoldás a Vivitektől!

Bemutatkozik a Vivitek kollaboratív rendszere!

TOVÁBB

légy Te az első

Vezeték nélküli tárgyalótermi megoldás a NEC-től!

Bemutatkozik a NEC Kollaboratív eszköze!


TOVÁBB

1 hozzászólás

Casio kalkulátor nyereményakció!

Nyerjen professzionális Casio kalkulátort projektorral!

Aki november 12 – december 13. között Casio projektort vásárol sorsoláson vehet részt, amin  3 db professzionális Casio fx-cg20 kalkulátor talál gazdára.A Casio projektorok magyarországi importőre, a DNN Professional Graphics Kft. november 12-től december 13-ig egy akciót hirdet a végfelhasználók részére:
aki a megadott időszakban a DNN Professional Graphics Kft. üzleti parnereitől új Casio projektort vásárol, részt vehet egy sorsoláson, amin nyerhet egy Casio fx-cg20 professzionális kalkulátort. A kalkulátor LCD kijelzőjén megjeleníthetők az elvégzett függvények grafikus formában, sőt, mindez egy USB kábelen keresztül ki is vetíthető Casio projektorral.
A sorsolásra 2012. december 14-én 14.00-kor kerül sor. A sorsolás helyszíne a DNN Kft. irodája, 1071 Budapest, Peterdy u. 15., I. em. A nyertesek e-mailben kapnak értesítést.


A sorsoláson való részvételhez nem kell mást tennie, csak regisztrálnia az alábbi linken elérhetőségi adataival és a vásárolt készülék sorozatszámával.
Mindegyik projektor csak egyszer szerepelhet a sorsoláson, viszont ha többet vásárol, akkor Önnek több esélye van nyerni!

Regisztráció a sorsolásra.


A Casio a 2010. eleji nagy horderejű bejelentése óta töretlen sikerrel, egyre szélesedő termékpalettával ajánlja saját fejlesztésű, 20 000 óra élettartamú, Laser&Hybrid technológiájú fényforrásaival szerelt projektorait.
Jelenleg 4 projektorcsalád képezi a termékvonalat: Greens Slim a sokat utazó előadóknak, Standard az irodai felhasználóknak, ST a rövid vetítési távoldágot haználóknak (pl. interaktív tábla) és Pro az installációkhoz.
A projektorok fényereje 2500-4000 ANSI lumen típustól függően, és kétfajta felbontásban kerülnek piacra: XGA és WXGA. Bizonyos modelleket elláttak USB, Wi-FI és LAN porttal is. A HDMI bemenet a VGA mellett mindegyik típuson megtalálható.
Amiben még mindegyik modell azonos tulajdonságú, hogy a projektor élettartama alatt jó eséllyel nem kell fényforrást cserélni! Köszönhető ez a 20 000 óra élettartamú Laser&LED Hybrid technológiának. A Casio ezzel nagyon bátor lépést tett 2010 elején, de az idő a gyártót igazolja.
A DNN Professional Graphics 1995 óta a honi vizuáltechnikai piac meghatározó szereplője. A CASIO termékeket már a forradalmi Laser&LED technológia bevezetése előtt is disztributorként forgalmazta. Saját szervize és képzett szakemberei hosszú évek óta a piac szakmai kiszolgálása szolgálatában állnak.

Ha éppen vásárlás előtt áll, vagy csak gondolkodik a beszerzésen, itt a remek alkalom! Nemcsak a nyerési lehetőség, hanem a kiváló minőségű és tulajdonságú Casio projektorok miatt is.
  • Hozzászólások

  • Hozzászólás írása

  • Az e-mail címét harmadik fél részére nem adjuk ki.

DNN Professional Graphics Kft. Minden jog fenntartva 2011. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet.

 

DNN Professional Graphics Kft. | 1071 Budapest, Peterdy u. 15. | Telefon: +36 1 8888 366 | E-mail:

Webáruház készítés: scenedesign