Új extrákkal bővülnek a WolfVision termékei

Megújúló Cynap mellé új termékek is érkeznek

 

TOVÁBB

légy Te az első

Public Display kontra LCD TV

Utána jártunk a nagy kérdésnek 

 

TOVÁBB

légy Te az első

Tárgyalótermi kollaboratív megoldás a Vivitektől!

Bemutatkozik a Vivitek kollaboratív rendszere!

TOVÁBB

légy Te az első

Vezeték nélküli tárgyalótermi megoldás a NEC-től!

Bemutatkozik a NEC Kollaboratív eszköze!


TOVÁBB

1 hozzászólás

Sikeres Casio események

Sikeres bemutatkozás a CHS-nél.

 

A CHS-en keresztül megkezdtük a Casio projektor termékek forgalmazását az IT piac felé. Ennek belépő eseménye volt a CHS Periférianap május 9-én, ahol a Casio projektor brand nagy erőkkel volt jelen. A képre kattintva a helyszínen készült videót is megtekintheti.

 

A kiállítás mellett Szilágyi László egy sikeres előadást is tartott a Casio projektor termékskáláról, amit itt tekinthetnek meg.

 

 

Casio a Műcsarnokban

 

Május 15-én egy végfelhasználóknak szóló bemutatót tartottnuk, a Műcsarnokban, ahol a Casio projektorok letisztult megjelnése és magas műszaki szinvonala kellőképpen kifejezésre került az emelkedett művészi környezet által.

Bátran kijelenthetjük, hogy a Műcsarnok adta hangulat remekül illett a Casio lámpa nélküli projektorainak bemutatójához. A képre kattintva további képeket nézegethet.

 

 

 

 

A Casio projektorok méltán tarthatnak számot a vizuális paic egyre növekvő érdeklődésének, hiszen a gyártó 2010 eleje óta csak és kizárólag LED&Laser Hybrid fényforrással ellátott projektorokat gyárt, amik élettartama 20 000 üzemóra. Mindezt 5 év vagy 10 000 óra készülék és fényforrás garanciával támogatja.

 

Jelenleg 4 projektorcsalád elérhető, mindegyikben XGA vagy WXGA felbontású modellekkel, összességében 2500-4000 ANSI Lumen fényerővel. A Casio projektormodellek jelenleg lefedik az üzleti grafikai projektor piac igényeit, LED és lézer fényforrással, károsanyag felhasználása nélkül.

  • Hozzászólások

  • Hozzászólás írása

  • Az e-mail címét harmadik fél részére nem adjuk ki.

DNN Professional Graphics Kft. Minden jog fenntartva 2011. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet.

 

DNN Professional Graphics Kft. | 1071 Budapest, Peterdy u. 15. | Telefon: +36 1 8888 366 | E-mail:

Webáruház készítés: scenedesign