Új extrákkal bővülnek a WolfVision termékei

Megújúló Cynap mellé új termékek is érkeznek

 

TOVÁBB

légy Te az első

Public Display kontra LCD TV

Utána jártunk a nagy kérdésnek 

 

TOVÁBB

légy Te az első

Tárgyalótermi kollaboratív megoldás a Vivitektől!

Bemutatkozik a Vivitek kollaboratív rendszere!

TOVÁBB

légy Te az első

Vezeték nélküli tárgyalótermi megoldás a NEC-től!

Bemutatkozik a NEC Kollaboratív eszköze!


TOVÁBB

1 hozzászólás

Vivitek installációs projektorok

A VIVITEK, az ISE 2014 kiállításon mutatta be Amszterdamban a legújabb 6000-es szériájú installációs projektorait, melyek már tömeggyártásba kerültek, és rendelhetőek.

 

A széria legerősebb darabja az DU6871, mely 7300 ANSI lumen fényerővel és WUXGA (1920x1200) natív felbontással büszkélkedhet. 

A széria másik két modellje a DX6831, illetve a DW6851. Előbbit XGA felbontás és 8000 ANSI lumen fényerő, míg utóbbit 7000 ANSI lumen fényerő és WXGA felbontás jellemzi. Ami viszont közös bennük a magas 3000:1 kontraszt arány, mely valóban mély fekete árnylatok leképezését teszi lehetővé.
Bemenetek tekintetében gazdag a lehetőségek tárháza. Digitális bemenetekből megtalálható a projektoron HDMI 1.4, DVI-D csatlakozó és természetesen már DisplayPort is.


3D képességek
A HDMI 1.4 csatlakozón túl fontos kiemelni, hogy a projektor rendelkezik 3D Sync kimenettel, így egyszerűen illeszthető a 6000-es szériához más gyártóktól származó 3D szemüveg rendszer. Vagy akár az aktív polarizációs előtétek is alkalmazhatóak, hogy passzív szemüvegekkel lehessen nagyszámú közönségnek 3D vetítést tartani költséghatékonyan.


Katalógus
A VIVITEK 6000-es szériát és az installációs modelleket bemutató PDF letölthető 
innen.


És egy igazi különlegesség!
A vetítő képes fogadni a HDBaseT protokol alapú jelet. Ez lényegében CAT kábelre ültetett digitális videó jel, mely így akár 100 méter távolságba is továbbítható. Ha egy jelforrás HDMI vagy DVI jelét kell messzire eljuttatni, akkor elegendő a forrásra kötni egy HDMI - HDBaseT trasmittert és hiba mentesen megoldható a jelátvitel nagy távolságban egy könnyen kezelhető CAT kábelen keresztül. Nagy örömünkre szolgál, hogy a HDBaseT konverterekből egy neves magyar gyártó a Lightware eszközeit tudjuk javasolni.  • Hozzászólások

  • Hozzászólás írása

  • Az e-mail címét harmadik fél részére nem adjuk ki.

DNN Professional Graphics Kft. Minden jog fenntartva 2011. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet.

 

DNN Professional Graphics Kft. | 1071 Budapest, Peterdy u. 15. | Telefon: +36 1 8888 366 | E-mail:

Webáruház készítés: scenedesign