Új extrákkal bővülnek a WolfVision termékei

Megújúló Cynap mellé új termékek is érkeznek

 

TOVÁBB

légy Te az első

Public Display kontra LCD TV

Utána jártunk a nagy kérdésnek 

 

TOVÁBB

légy Te az első

Tárgyalótermi kollaboratív megoldás a Vivitektől!

Bemutatkozik a Vivitek kollaboratív rendszere!

TOVÁBB

légy Te az első

Vezeték nélküli tárgyalótermi megoldás a NEC-től!

Bemutatkozik a NEC Kollaboratív eszköze!


TOVÁBB

1 hozzászólás

Megújultak a Casio projektorok

Megújultak a CASIO projektorok

Végre újdonságok hírével tudunk szolgálni a CASIO háza tájáról is. Idén nyáron a GreenSlim és Standard modellek megújultak. Szebbek, jobbak és okosabbak lettek.

 


Az egyik legfontosabb változás: Made in Japan
Az új széria minden modelljének gyártása visszakerült az anyacég országába, japánba. Reményeink szerint ez még jobb minőséget és még jobb anyaghasználatot fog eredményezni.

 

 


Továbbfejlesztett USB lehetőségek
Az új USB csatlakozó képes közvetlen PC kapcsolat esetén USB Display ként üzemelni. Vagyis a hagyományos videó kábeleket kiváltva egy könnyebben kezelhető USB kábellel is összeköthető a számítógép és PC a vetítéshez.


Beépített memória
Már korábban is egy praktikus megoldás volt az USB-s modellek esetében a diavetítés egy Pendrive-ról. Ez a praktikum most fokozódott. 2GB beépített memória került a projektorba, így teljesen függetlenül minden külső eszköztől is képes vetíteni. Prezentációs reklám célú felhasználásban is hasznos ez a funkció! A lejátszható formátumok is bővültek, már megnyithatóak és lapozhatóak a PDF állományok is.

 

 


Tovább fejlesztett WiFi lehetőségek
A korábbi CASIO projektorok csak AP (Access Point) módban tudtak üzemelni, vagyis számítógépek közvetlenül a projektorra kapcsolódtak, így egy laptop már nem tudott a helyi infrastruktúrába is csatlakozni.  Az új USB képes CASIO modellek már képesek a CL (Client) módra is ezáltal lehetővé vált a helyi infrastruktúrán keresztüli elérés is. Ennek köszönhetően az előadók egy időben tud prezentálni és böngészni az interneten. Ez egy online tartalom bemutatásához ugyebár elengedhetetlen. Ezen túl a WiFi támogat videó stream átvitelt, és ami egy igazi érdekesség, hogy megoldható a kiterjesztett képernyő elrendezés is, ami roppant praktikus bizonyos prezentációk esetében.
A WiFi képességek azonban sajnos csak Windowsos gépekkel elérhető.

 

 


Új design
Az új széria kicsit más házat kap. Matt fehér lesz és a projektor frontja is a fekete helyett világosabb szürke lesz. A zöld gondolkodást pedig egy matrica fogja hirdetni, miszerint ebben a projektorban nincs lámpa, nincs mérgező higany.

 

 

Egyedi logo
Az új GreenSlim és Standard modellekben is elérhető a logo feltöltés funkció. A készülék USB B portján keresztül megoldható Firmware upgrade és a logo feltöltés is.

 

  • Hozzászólások

  • Hozzászólás írása

  • Az e-mail címét harmadik fél részére nem adjuk ki.

DNN Professional Graphics Kft. Minden jog fenntartva 2011. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet.

 

DNN Professional Graphics Kft. | 1071 Budapest, Peterdy u. 15. | Telefon: +36 1 8888 366 | E-mail:

Webáruház készítés: scenedesign