Új extrákkal bővülnek a WolfVision termékei

Megújúló Cynap mellé új termékek is érkeznek

 

TOVÁBB

légy Te az első

Public Display kontra LCD TV

Utána jártunk a nagy kérdésnek 

 

TOVÁBB

légy Te az első

Tárgyalótermi kollaboratív megoldás a Vivitektől!

Bemutatkozik a Vivitek kollaboratív rendszere!

TOVÁBB

légy Te az első

Vezeték nélküli tárgyalótermi megoldás a NEC-től!

Bemutatkozik a NEC Kollaboratív eszköze!


TOVÁBB

1 hozzászólás

98" UHD kijelző a NEC-től

Új NEC kijelző a piacon: MultiSync X981UHD 

 

Fő jellemzője a SpectraView engine (a referenciamodelleknek számító SpectraView családból megismert színvezésrlés), amely teljes értékű színmenedzselést tesz lehetővé. A kijelzőt emellett felkészítették a többmonitoros installációkra is (monitorfalak) többféle üzemmód előre programoásával, valamint 4 db számítógép HD jeleinek egy időben való csatlakoztatásának lehetőségével. 

 

A kijelző az NEC professzionális kijelző-család tagja, így jellemzően 24/7 üzemben is használható, akár álló, akár fekvő elhelyezéssel. Keretvastagsága mindössze 19,8mm.

Az OPS kártyabővítő helyre az NEC által kínált kártyák széles skálája szerelhető be, kábel nélküli bővítést biztosítva ezzel a felhasználó részére, legyen szó akár több bemeneti csatlakozóról, vagy beépített PC igényéről.

A kisebb felbontásokat a kijelző a bi-cubic 4x4 pixel interpolációs algoritmussal skálázza fel UHD felbontásra.

 

A kijelző súlya alacsonyabb, mint a vetélytársak modelljei ebben a kategóriában. A direkt LED háttérvilágítás (nemcsak a kijelző szélein van LED fényforrás, mint az edge LED technológiánál, hanem a teljes panel mögött) inteligens hőmenedzselést és hardveres LUT kalibrációt (a monitorban tárolhatóak a színbeállítási adatok, nem a vezérlő számítógép manipulálja a kimenő jelet a színhelyes megjelenítéshez). 8 digitális bemenettel rendelkezik: 1 DisplayPort, 4 HDMI, 2 DVI-D, és 1 OPS.

 

Mindebből is látszik, hogy az NEC megmaradt a professzionális kijelzők vonalán, nem UHD TV-t hozott létre, hanem egy ipari környezetben is rugalmasan, széleskörűen és megbízhatóan használható megjelenítőt.

 

  • Hozzászólások

  • Hozzászólás írása

  • Az e-mail címét harmadik fél részére nem adjuk ki.

DNN Professional Graphics Kft. Minden jog fenntartva 2011. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet.

 

DNN Professional Graphics Kft. | 1071 Budapest, Peterdy u. 15. | Telefon: +36 1 8888 366 | E-mail:

Webáruház készítés: scenedesign