Új extrákkal bővülnek a WolfVision termékei

Megújúló Cynap mellé új termékek is érkeznek

 

TOVÁBB

légy Te az első

Public Display kontra LCD TV

Utána jártunk a nagy kérdésnek 

 

TOVÁBB

légy Te az első

Tárgyalótermi kollaboratív megoldás a Vivitektől!

Bemutatkozik a Vivitek kollaboratív rendszere!

TOVÁBB

légy Te az első

Vezeték nélküli tárgyalótermi megoldás a NEC-től!

Bemutatkozik a NEC Kollaboratív eszköze!


TOVÁBB

1 hozzászólás

Megjelentek a NEC új generációs nagyképernyős kijelzői!

A múlt héten a NEC Display Solutions az Egyesült Királyságban, a Londoni Covent Gardenben bemutatta az új generációs nagyképernyős monitorjait. A prezentáció során a cég bejelentette az együttműködését a Raspberry Pi-vel.

A NEC jelenleg 7 sorozattal rendelkezik a nagyképernyős monitorok palettáján.  A fejlesztés javulást eredményez az üzemidőben, a fényerőben, a funkcionalitásban, valamint ár terén is magasabb kategóriát képvisel. A sorozat az „E” (belépő szint), „V” (érték alapú), „XS” (specializált), „P” (professzionális), „XUN” (ultra vékony kávás), „XHB” (magas fényerejű), és az XUHD (referencia) termékcsaládokból áll.

 

Craig McQueen, a NEC értékesítési igazgatója elmondta, hogy az „XS” sorozat 2017-re kifut, a „V” sorozat pedig egy kategóriával feljebb lép, míg a „C” (commercial) sorozat az „E”, és a „V” sorozat között kerül bevezetésre. A „C” sorozat napi 16 órás működésre lett tervezve, fényereje 400cd/sqm, és támogatja a 4K@60Hz jeleket.

Majdnem mindegyik termékcsaládnak lesz új verziója 2017-ben. Nagy vonalakban, a monitorok vékonyabbra készültek, a keret nem emelkedik ki a kijelző síkjából (és több szn verzió érhető el).  A NEC logo áthelyezhető (pl. portrait módú használat esetén), vagy teljes egészében eltávolítható. A kijelző hátsó részén új funkcióként fix pont lett kialakítva a hangszóróknak. Az eszköz tetejénél két csavar helyet alakítottak ki a kamera felhelyezéséhez. Az OPS slotot középre helyezték.

McQueen állítása szerint az új tükröződés mentes bevonat, amelyet a V sorozattól magasabb kategóriában használnak, megoldja a képernyő tükröződésével kapcsolatos jelenséget.

 

A szoftver, és a csatlakozási tulajdonságokkal kapcsolatosan McQueen azt mondta: a legfontosabb hátránya az SoC modellnek - amit a versenytársak használnak -, hogy a chip nem upgrade-elhető, valamint nem is cserélhető hiba esetén a teljes élettartam alatt. Így a NEC a slot-inPC megoldást preferálja.  A gyár együttműködést kötött a Raspberry Pi céggel, amely során létrejött egy integráció a NEC kijelzőkkel kapcsolatosan. Ez a platform jóval költséghatékonyabb, moduláris, fejleszthető, nyitott, és egy olyan fejlesztői társaság támogatja, amely 132 országban működik. 

 

 

Forrás: http://www.installation-international.com/first-showing-for-necs-next-gen-large-format-displays/

  • Hozzászólások

  • Hozzászólás írása

  • Az e-mail címét harmadik fél részére nem adjuk ki.

DNN Professional Graphics Kft. Minden jog fenntartva 2011. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet.

 

DNN Professional Graphics Kft. | 1071 Budapest, Peterdy u. 15. | Telefon: +36 1 8888 366 | E-mail:

Webáruház készítés: scenedesign