Új extrákkal bővülnek a WolfVision termékei

Megújúló Cynap mellé új termékek is érkeznek

 

TOVÁBB

légy Te az első

Public Display kontra LCD TV

Utána jártunk a nagy kérdésnek 

 

TOVÁBB

légy Te az első

Tárgyalótermi kollaboratív megoldás a Vivitektől!

Bemutatkozik a Vivitek kollaboratív rendszere!

TOVÁBB

légy Te az első

Vezeték nélküli tárgyalótermi megoldás a NEC-től!

Bemutatkozik a NEC Kollaboratív eszköze!


TOVÁBB

1 hozzászólás

A NEC Display Solutions Europe piacra dobta a PX1004UL lézer-foszfor installációs projektorát

A PX1004UL modell jobb képminőséget, 4K felbontást, 10.000 ANSI lumen fényerőt, és legfeljebb 20.000 óra karbantartás mentes üzemidő biztosít.

 

A készüléket 24/7-es üzemeltetésre tervezték. A DLP technológia, és a native WUXGA felbontás kombinációja nagyobb színteljesítményt nyújt. Az eszköz fényforrása a használat hosszú ideje alatt sem veszít jelentősen fényerejéből.A projektor arra készült, hogy olyan nagyobb helyszínek, mint a felsőoktatás, a múzeumok, valamint nagyobb vállalatok termeinek vetítését szolgálja ki.

 

A PX1004UL modell a szűrő nélküli design technológiát hasznosítja, amely porálló, ezáltal nincs szükség a szűrő tisztításra, és cseréjére. Ezen tulajdonságok együttesen biztosítják az alacsony fogyasztást, és a szinte karbantartás nélküli üzemmódot.

Gerd Kaiser, a NEC large venue projektorok senior termék menedzsere elmondta, hogy több olyan szektor esetében fontos az alacsony üzemeltetési költség, ahol installációs projektorokat használnak. A PX1004UL szűrő nélküli design bevezetése által nem lesz szükség a lámpa cseréjére, amely jelentős előnyt kínál. A lézer projektor kimagasló minőségű képet biztosít intézmények számára alacsony fenntartási költségek mellett.

 

A projektor lehetőséget kínál harmadik fél által forgalmazott lencsék használatára. A projektor szabad portré, és tájkép funkciója lehetővé teszi, hogy az eszközt bármilyen szögben használhassák, miközben a geometrikus torzítás korrekció tökéletessé teszi a vetítést még ívelt felületen is. Az eszköz támogatja a kamera alapú „stacking and blending” funkciót. Ez az opció lehetőséget biztosít a felhasználók számára a gyors és egyszerű többképernyős beállításokra, valamint támogatja a nagy prezentációs képeket is.

 

 

 

Forrás: http://www.installation-international.com/nec-introduces-enhanced-laser-install-projector/

  • Hozzászólások

  • Hozzászólás írása

  • Az e-mail címét harmadik fél részére nem adjuk ki.

DNN Professional Graphics Kft. Minden jog fenntartva 2011. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet.

 

DNN Professional Graphics Kft. | 1071 Budapest, Peterdy u. 15. | Telefon: +36 1 8888 366 | E-mail:

Webáruház készítés: scenedesign