Új extrákkal bővülnek a WolfVision termékei

Megújúló Cynap mellé új termékek is érkeznek

 

TOVÁBB

légy Te az első

Public Display kontra LCD TV

Utána jártunk a nagy kérdésnek 

 

TOVÁBB

légy Te az első

Tárgyalótermi kollaboratív megoldás a Vivitektől!

Bemutatkozik a Vivitek kollaboratív rendszere!

TOVÁBB

légy Te az első

Vezeték nélküli tárgyalótermi megoldás a NEC-től!

Bemutatkozik a NEC Kollaboratív eszköze!


TOVÁBB

1 hozzászólás

Christie Szeminárium 2016. november 17. - Radisson Blu Béke Hotel

2016. november 17-én a Radisson Blu Béke Hotelben tartottuk a Christie Digital éves szemináriumát.

 

Idén a belváros szívében a patinás Béke Hotelben tartottuk Christie Digital éves szemináriumát. Vendégvárás izgalma nem kerülte el a Technikai csapatunkat sem. Leküzdöttük a terem felszereltsége adta hangproblémákat, és a vezérlőtermi bemutatófalra is megérkezett a megjelenítendő tartalom így délután négy órára már minden készen állt. 

 

 

Meghívottaink élőben is szemügyre vehették Christie MicroTiles rendszerét. A négyzet alakban felépített korábbi S100 szérián, az ilyen kialakításnak megfelelő bemutató videó futott. Prezentálva a rendszer kialakíthatóságának és konfigurálhatóságának sokszínűségét. Emellett helyt kapott az új generáció: A vékonyabb keretű S300–as típus a kontrolfalas felhasználást hirdette önmagán.

 

Nem volt ember, aki ne időzött volna el hosszabb rövidebb ideig előttük. A bátrabbak vákuumos üvegemelőt kipróbálva megtapasztalhatták, hogy valóban vetítő van a dobozokban.

 

A terem közepén foglalt helyet a Christie vetítők egyik zászlóshajója a DHD850-GS FullHD, lézer vetítő. 6900 ANSI Lumen és a 2,000,000:1 Christie RealBlack™ technológiás kontrasztarány jótékony hatását a prezentációk alatt is megismerték látogatóink. Szemet kápráztatók voltak a prezentációk a terem világítása mellett is.

 

Előadásaink is e témakörökön keresztül haladtak. Christie Control room és videófal megoldások címmel Szilágyi László kollegánk színvonalas előadásában a Microtile-ok technikai részleteibe is jobban beavatta az érdeklődőket. Azt is tudjuk már, hogy LCD-vel csak két gyártó foglalkozik: a boldog és boldogtalan.

 

Vendégelőadókén Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó, edző tisztelt meg minket. Motivációs előadásán vízilabdás és edzői karrierjének csúcspontjait ismertük meg. Sportközvetítésekkel és egyéb izgalmas történetekkel megfűszerezve. A reklámmal ellentétben itt Tibor szóhoz jutott, időből kicsit kicsúszva ért véget az előadása. Szerencsére ezt nem bánta senki, emlékezetes élménnyel lettünk gazdagabbak.

 

Az est fénypontjaként Schmid András, a Christie digital projekt menedzsere bemutatta az új egyedi lézertechnológiás Christie vetítőket, részletezve miben másabbak a korábban megismert lézervetítőktől. Kiemelve a két kék lézer mellé beépített piros lézerfényt, és a RealBack™ technológiát. Míg az előbbivel érhető el a jobb színárnyalat és színhelyesebb vetített kép, addig az utóbbi a vetítő jobb fekete megjelenítéséért felel. Mindemellett nem szabad megfeledkezni a kisebb hőterhelésről és az ezzel párosuló nagyobb élethosszról.

 

Vendégeink is aktívan kivették részüket az előadásokból. Ezt mutatja a rengeteg felmerült kérdés, és az elcsípett mondat: „Tudom, mit építek a MicroTile-ból, ha újra összeáll az Omega”.

Az előadások végeztével egy finom vacsora mellett lehetőség nyílt az előzőek részletesebb megbeszélésére baráti társalgási szintjén is.

 

Összességében egy nagyon jó hangulatú, emlékezetes bemutatót hagyhatunk magunk mögött, remélve a mielőbbi folytatást.

 

A rendezvényen készült képek megtekinthetőek facebook oldalunkon!

 


  • Hozzászólások

  • Hozzászólás írása

  • Az e-mail címét harmadik fél részére nem adjuk ki.

DNN Professional Graphics Kft. Minden jog fenntartva 2011. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet.

 

DNN Professional Graphics Kft. | 1071 Budapest, Peterdy u. 15. | Telefon: +36 1 8888 366 | E-mail:

Webáruház készítés: scenedesign