Új extrákkal bővülnek a WolfVision termékei

Megújúló Cynap mellé új termékek is érkeznek

 

TOVÁBB

légy Te az első

Public Display kontra LCD TV

Utána jártunk a nagy kérdésnek 

 

TOVÁBB

légy Te az első

Tárgyalótermi kollaboratív megoldás a Vivitektől!

Bemutatkozik a Vivitek kollaboratív rendszere!

TOVÁBB

légy Te az első

Vezeték nélküli tárgyalótermi megoldás a NEC-től!

Bemutatkozik a NEC Kollaboratív eszköze!


TOVÁBB

1 hozzászólás

Muzeum@Digit konferencia 2016.

A DNN idén is a kiállítók között szerepelt a Muzeum@Digit konferencián!

 

2016-ban sem maradhatott el az immár hagyományosnak számító MUZEUM@DIGIT Konferencia, amelyen a DNN Kft csapata is képviseltette magát.

 

Az évente megrendezésre kerülő konferencia lehetőséget biztosít az innovatív technológiák, az aktuális trendek, a digitális társadalom kihívásaira adott válaszok bemutatására és megvitatására. Kiemelt helyet kapnak a nemzetközi trendek, újdonságok, és jó gyakorlatok.

 

Cégünk kiemelt prioritásként kezeli a hazai kulturális értékek megőrzését, és annak prezentálását az utókor számára. Ennek érdekében a DNN Professional Graphics Kft. a múzeumok részére egyszerre kínál egyedi, és modern vizuális megjelenítési megoldásokat a látogatói élmény fokozására.

 

Mindezek prezentálásaként idén standunkon a nagyérdemű érdeklődők két projektünkbe is betekintést nyerhettek.

 

A nagyképernyős monitoron Vásárhelyi–Bréda-kastély fényfestését lehetett megismerni egy rövid videó formájában. 2013-ban felújított kastélyépület homlokzatán minden este egy órás filmvetítés látható, amiben az épület fala a nem mindennapi vetítővászon. Bordos Zsolt animációja az épület vonalait követve keltik életre a kastélyt.  
Prezentációnkon megismerték a látogatók az installáció építés folyamatát és technikai hátterét, ötleteket gyűjtve saját fantáziájuk megvalósításához.

 

 

 

 

 

A fő attrakciónk az úgynevezett HoloBox installáció volt. Ez a speciális kialakítású megjelenítő alkalmas a kiállítási tárgy köré a „levegőben megjeleníteni” a nézőközönségnek szánt információt. A mi esetünkben ez egy Exakta fényképezőgépet jelentett, ami körül repkedtek a történelmi információk. Távolról nézve hologram élményt ad mindenki számára és ezért nagy érdeklődés is övezte. Meglepődött arcok percekig álltak a doboz előtt csodálkozván. A szemfülesek homlokra csapással jelezték, hogy rájöttek a működésre, és sajnálják, hogy nem ők az ötletgazdái az egésznek. 

 

 

 

 

 

 

 

Kérdések áradata érkezett hozzánk: milyen tárgyat lehet beletenni, vannak-e technikai korlátai, lehet-e interaktívvá tenni? Szerencsére mi nem ismerünk korlátokat, minden felmerülő kérdésben igyekeztünk a legnagyobb szakértelemmel megoldási javaslatokat adni a látogatóknak, akik szemmel láthatólag elégedetten, csillogó szemmel mentek vissza az előadóterembe a kézhez kapott brosúráinkkal.

  

Összességében pozitív élményekkel gazdagodhatott minden kilátogató, aki a konferenciára, vagy csak az állandó kiállításra érkezett. Annyi bizonyos, hogy emlékezetes pillanatot, örök élményt, és egy jó programajánlatot szereztünk számukra. 

 

A rendezvényen szerzett tapasztalatok rávilágítanak arra, hogy a digitális megjelenítő eszközök egy új dimenziót nyitnak a látogatók kiszolgálására. A mai gyorsan változó világban egyre kevesebb pénz, és idő áll rendelkezésre papír alapú hirdető, és információ nyújtó eszközök legyártására.

 

A digitális megjelenítő eszközök azon túl, hogy környezetbarát megoldások, lehetővé teszik, hogy a látogatók a legfrissebb információkhoz jussanak. Az érintőképernyős megjelenítők az információ szelektálását biztosítják, valamint interaktivitásuknak köszönhetően azonnali visszajelzést kapunk a látogatótól.

 

 

A rendezvényen készült képeket megtekintheti facebook oldalunkon:


  • Hozzászólások

  • Hozzászólás írása

  • Az e-mail címét harmadik fél részére nem adjuk ki.

DNN Professional Graphics Kft. Minden jog fenntartva 2011. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet.

 

DNN Professional Graphics Kft. | 1071 Budapest, Peterdy u. 15. | Telefon: +36 1 8888 366 | E-mail:

Webáruház készítés: scenedesign