Új extrákkal bővülnek a WolfVision termékei

Megújúló Cynap mellé új termékek is érkeznek

 

TOVÁBB

légy Te az első

Public Display kontra LCD TV

Utána jártunk a nagy kérdésnek 

 

TOVÁBB

légy Te az első

Tárgyalótermi kollaboratív megoldás a Vivitektől!

Bemutatkozik a Vivitek kollaboratív rendszere!

TOVÁBB

légy Te az első

Vezeték nélküli tárgyalótermi megoldás a NEC-től!

Bemutatkozik a NEC Kollaboratív eszköze!


TOVÁBB

1 hozzászólás

Vivitek Qumi Q6 Zsebprojektor!

Szemügyre vettük a Vivitek Qumi Q6 zsebprojektorát!

 

 

 

Ebben a cikkünkben szemügyre vesszük a Vivitek Qumi Q6 zsebprojektorát!

 

A Vivitek a világ 3. legnagyobb projektorgyártója, a Delta Corp., saját márkája. A Delta nemcsak projektorokat gyárt a világ számos neves márkáinak, hanem egy sor más elektronikai termékkel is foglalkozik, mint pl. napelemek, vagy tápegységek, hálózati eszközök gyártása.

 

Ennek eredményeképpen a Vivitek mögött egy hallatlanul nagy gyártási és fejlesztési kapacitás áll, ami újításaikban, termékskálában, eszközeik minőségében pozitív hatással köszön vissza.

Ebben a cikkünkben a Vivitek Qumi sorozat 6. tagját vesszük górcső alá, amely a korábbi modellekhez képest magasabb fényerőt, és nagyobb kontraszt arányt ígér!

 

Kialakítása:

 

A készülék valóban kicsi (mérete: 165 x 103 x 34 mm), de szerencsére a méret nem a tudás rovására megy. Szinte mindent tud, amit 2016-ban elvárhatunk egy megjelenítőtől. Wifi, LAN, MHL kompatibilitás, USB, beépített Office és PDF olvasó. A lámpacserével sem kell a fejünket törni, amely a LED modul által 30 000 óra üzemidőt biztosít. A készülék fényereje 800 ANSI lumen. 

Az eszköz tetején találjuk az érintésérzékeny vezérlőgombokat, míg baloldalt a fókusztárcsa helyezkedik el. A Qumi hátoldalán a hálózati adapter, két HDMI, távirányító infra vevője, USB, valamint hang kimenet került elhelyezésre.

 

Tulajdonságok:

 

Az eszköz WXGA natív felbontásával széles vásznon képes a FullHD tartalom megjelenítésére. A Qumi Q6 800 lumenes fényerejével 3 méter távolságból maximum 90” -os képet tud nekünk vetíteni.

Bekapcsolás után lehetőségünk van forrás kiválasztására. HDMI-n keresztül akár PC-t, MHL kompatibilis mobileszközt, set top boxot, blu-ray/dvd lejátszót, és játék konzolt is csatlakoztathatunk.

Vezeték nélkül a QumiCast alkalmazással (elérhető: IOS, Android, MAC, és Windows eszközökre) streamelhetünk médiát, vagy tükrözhetjük számítógépünk képét. http://www.vivitekcorp.com/qumicast/

USB eszközről közvetlenül képet, videót, és office fájlokat (word, excel, powerpoint, pdf) tudunk vetíteni számítógép nélkül.  A Q6 rendelkezik belső memóriával is (2,5 GB), a fájlokat közvetlenül oda is másolhatjuk.

 

Beállítási funkciók:

 

A készülék „beállítások” menüpontban lehetőség van a fényerő, és kontraszt beállításokon túl függőleges trapézkorrekcióra, és előre definiált képmódokra is. Továbbá megadható a képarány, a projektor elhelyezésének módja (asztalon, vagy plafonon), amely beállítás használatával akár tükrözhetjük is a képet a megfelelő megjelenítés érdekében.

 

Felhasználási módok:

 

A Qumi Q6 modellt olyan felhasználóknak ajánljuk, akik munkájukból adódóan sokat utaznak, és prezentálnak. Iskolák számára is hasznos eszköz, ahol alkalmi jelleggel vetítenek. Otthoni felhasználásra is kiváló eszköz. A beépített médialejátszónak, és hangszórónak köszönhetően házimozi vetítőként is funkcionál. 

 

 

  • Hozzászólások

  • Hozzászólás írása

  • Az e-mail címét harmadik fél részére nem adjuk ki.

DNN Professional Graphics Kft. Minden jog fenntartva 2011. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet.

 

DNN Professional Graphics Kft. | 1071 Budapest, Peterdy u. 15. | Telefon: +36 1 8888 366 | E-mail:

Webáruház készítés: scenedesign