Új extrákkal bővülnek a WolfVision termékei

Megújúló Cynap mellé új termékek is érkeznek

 

TOVÁBB

légy Te az első

Public Display kontra LCD TV

Utána jártunk a nagy kérdésnek 

 

TOVÁBB

légy Te az első

Tárgyalótermi kollaboratív megoldás a Vivitektől!

Bemutatkozik a Vivitek kollaboratív rendszere!

TOVÁBB

légy Te az első

Vezeték nélküli tárgyalótermi megoldás a NEC-től!

Bemutatkozik a NEC Kollaboratív eszköze!


TOVÁBB

1 hozzászólás

Vezeték nélküli tárgyalótermi megoldás a NEC-től!

NEC MultiPresenter Stick MP10RX - A hiányzó szem a vezeték nélküli kollaboratív munkához!

 

 

Nagyon sok szervezet számára okoz problémát, amikor egy tárgyaló, vagy oktató teremben csatlakoztatni szeretnék a készüléket a megjelenítő eszközhöz. Ilyenkor az idő nagy része azzal megy el, hogy kibogozzák a megfelelő kábelt, majd megtalálják, hogy a projektor melyik bemenetéhez van csatlakoztatva. Sok esetben a résztvevők kénytelenek egyetlen készüléket használni, hogy ne azzal menjen el az idő, hogy az új eszközt próbálják összeköttetésbe helyezni a megjelenítő eszközzel.

 

A NEC MultiPresenter rendszere a hiányzó láncszemet nyújtja a zökkenőmentes kollaboratív munkához, amely által a résztvevők azonnal hozzáférhetnek a megosztott tartalomhoz, és a megjelenítőre ki is vetíthetik tartalmukat saját készülékükről, és mindezt vezeték nélkül!

 

 

 

 

 

A NEC MultiPresenter Stick most csak bruttó 139 000 Ft-ért kínáljuk. Rendelje meg most!

 

Hálózat konfigurálása:

 

A MultiPresenter sticket elég egy HDMI bemenettel rendelkező megjelenítő eszközhöz csatlakoztatni. A hálózat beállításakor meghatározhatjuk, hogy "SMART CONNECT", "SIMPLE ACCESS POINT", vagy "INFRASTRUCTURE" módban kívánjuk használni az eszközt. Amennyiben nem szeretnénk, hogy a résztvevők wifi-n keresztül hozzáférjenek a vállalat hálózatához, úgy a "SMART CONNECT" beállítást javasoljuk, így a MultiPresenter egy külön vezeték nélküli hozzáférési pontként funkcionál.

 

Csatlakozás:

 

A MultiPresenter eszközhöz egyszerre maximum 50 vezeték nélküli készüléket csatlakozhatunk, míg egyidejűleg 16 db eszköz képernyőjét képes megjeleníteni. Bármilyen WIndows, OSx, Android, vagy IOS eszközt csatlakoztathatunk vezeték nélkül a MultiPresenterhez. A csatlakoztatott készülékek képernyőjének tükrözéséhez nem feltétel, hogy az eszköz rendelkezzen ilyen beépített funkcióval. Csupá a résztvevő személyek készülékére a NEC MultiPresenter alkalmazás telepítése szükséges, amely ingyenesen elérhető a letöltő áruházakból. Az alkalmazás letöltését követően a képernyőn megjelenő 4 számjegyű PIN kód begépelését követően csatlakozhatunk a kollaboratív eszközhöz. A MultiPresenter maximum 1920*1080, 60 fps felbontásban képes megjeleníteni a tükrözött képet. Egy prezentációs készülékkel a (MultiPresenter alkalmazással) egyidejűleg maximum 5 megjelenítőn van lehetőségünk megjeleníteni eszközünk tartalmát.

 

 

Funkciók:

 

Az eszköz használatával képeket, videókat, fájlokat játszhatunk le, tükrözhetjük készülékünk képernyőjét, valamint a "Websharing" funkció használatával meg is oszthatjuk a fájlokat a többi résztvevővel. Amennyiben a készülék rendelkezik beépített kamerával, úgy annak képét is megjeleníthetjük. A prezentáció közben a résztvevők jegyzeteket is készíthetnek az eszköz segítségével.

 

Prezentációs módok, beállítási opciók:

 

Az eszköz használata során beállíthatjuk, hogy a résztvevők szabadon (Free Mode), vagy egy moderátor (Managed Mode) határozza meg, mikor melyik eszköz jelenjen meg a kijelzőn teljes méretben. "Free módban" az éppen prezentáló személy zárolhatja a megjelenítőn a saját eszközét, hogy előadása közben ne zavarja meg a másik személy a készülékével. A MultiPresenteren beállíthatjuk, hogy a megjelenítő eszközön egyidejűleg megjeleníthető 16 db. eszköz képe 3*3, vagy 4*4-es elrendezésben jelenjen meg a kijelzőn. A beállítási lehetőségeket, valamint a "Websharing" funkciót böngészőn keresztül érjük el az IP cím begépelését követően. Az adminisztrációs felület mindegyik böngészővel kompatibilis.

 

Rendelje meg most!

 

  • Hozzászólások

  • Stuart | 2017.01.17. 16:02
    Juhé! Én akartam lenni az első
  • Hozzászólás írása

  • Az e-mail címét harmadik fél részére nem adjuk ki.

DNN Professional Graphics Kft. Minden jog fenntartva 2011. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet.

 

DNN Professional Graphics Kft. | 1071 Budapest, Peterdy u. 15. | Telefon: +36 1 8888 366 | E-mail:

Webáruház készítés: scenedesign