Új extrákkal bővülnek a WolfVision termékei

Megújúló Cynap mellé új termékek is érkeznek

 

TOVÁBB

légy Te az első

Public Display kontra LCD TV

Utána jártunk a nagy kérdésnek 

 

TOVÁBB

légy Te az első

Tárgyalótermi kollaboratív megoldás a Vivitektől!

Bemutatkozik a Vivitek kollaboratív rendszere!

TOVÁBB

légy Te az első

Vezeték nélküli tárgyalótermi megoldás a NEC-től!

Bemutatkozik a NEC Kollaboratív eszköze!


TOVÁBB

1 hozzászólás

Elérhetőek az új NEC PA szériájú projektorok

A NEC bejelentette az új PA szériájú installációs vetítőit!
 
 
2017. január 16-án Münchenben a NEC Display Solutions Europe bemutatott 5 új, XGA, WXGA, és WUXGA felbontású PA szériájú LCD projektort. A legújabb vetítők nagyobb fényerőt, magasabb kontrasztot, gazdag színtér konverziót HDR-rel, több csatlakozási lehetőséget, és hosszabb élettartamot ígérnek.
 
 
 
A kompakt PA széria installációs vetítői azon felhasználók számára lesz ideális választás, akik fényesebb képeket szeretnének látni fantasztikus minőségben, akár nagyobb termekben való felhasználásnál is. A PA sorozat új modelljeit a NEC legújabb „unique scaler” chipje működteti. Az integrált képprocesszor egyidejűleg képes kezelni 4K/60P bemenetet, valamint ezt a jelet a kimenetén keresztül megosztani a rá fűzött (daisy chain) projektorral. Az új modellek hatalmas előrelépést ígérnek a képfeldolgozásban, a zaj csökkentés terén, a skálázásban, és a teljes 10 bites színfeldolgozásban.
 
 
 
További fejlesztésként a színskála konverzió magában foglalja a Rec2020 és Rec709 specifikációk közötti konverziót is, HDR10 média profillal, és 3D támogatással együtt. Ezen képességeket támogatják a különböző ki, és bemenetek beleértve a HDMI, és a HDBaseT kimenetet. A gondtalan telepítési, és távoli vezérlési funkciók elvégzéséhez motorizált zoom, fókusz és lencseshift biztosított, mint ahogy a döntött és portré módú telepítési lehetőségek is. A kép élességének feldolgozását a NEC negyedik generációs „Sweetvision” motorja végzi.
 
Gerd Kaiser, a NEC Display Solutions Europe termékmenedzsere szerint a mostani fejlesztések sikerét a tiszta fényes vetített kép teszi lehetővé, miközben magában foglalja a legújabb felbontás, és képfeldolgozási technológiákat. Az új fejlesztések előnye a lámpa, és a szűrő élettartamában is megmutatkozik. Ezek a szempontok szükségesek olyan professzionális környezetben, mint például az oktatás, múzeumok, irodák, és kiskereskedelem.
 
Nyilvános, és professzionális felhasználási területeken fontos szempont, hogy az eszköz támogassa a legújabb szerzői jogvédelmi irányelveket. Az új fejlesztés lehetővé teszi az UHD Blu-Ray, és a 4K tartalmak közvetlen kijátszását HDMI interfészen keresztül, a szerzői jogoknak való megfelelőség mellett.
 
Az 5 új PA szériás projektorok magas teljesítményt, és kimagasló képminőséget kínálnak professzionális felhasználásra. Az akár 10.000:1-ig terjedő kontrasztot olyan átfogó funkciók mellett adják, mint például magas flexibilitású geometriai beállítás ívelt, vagy szokásostól eltérő felületre vetítéskor, tetszőleges szögben való elhelyezés, a multiscreen, és a kép a képben vetítési kimenet a stacking, and blending támogatással együtt.
 
A költséghatékony telepítési lehetőségek jelentősen megnövekedtek a Cat6 hálózati kábelek támogatásával. Ennek a kábelnek a használatával - HDBaseT csatlakozási standard által -  a tartalmat akár 100 m távolságból is lehetséges a projektor felé továbbítani. Ezenkívül több, láncba kapcsolt projektort lehet táplálni egy forrásból, általában a projektorokon nem megtalálható HDBaseT kimeneti interfészen keresztül.
 
A PA szériás projektoroknál központi szerepet játszik a környezettudatosság, és a hosszú élettartam. A Lámpa élettartama 5.000 óra, a szűrőé 10.000 óra, míg a készenléti energiafogyasztás csak 0,3 W. A PA szériás projektorok reprezentálják az alacsony karbantartást, rövid állás időt. A frissített modellek redukálják az üzemeltetési költségeket az alkatrészek hosszabb csereperiódusa miatt, ezen kívül energiahatékonyak, és kevésbé igényelnek fizikai beavatkozást.
 
A legújabb NEC PA szériájú installációs vetítők 2017. február elejétől válnak elérhetővé.
 
Forrás: http://www.installation-international.com/nec-unveils-enhanced-pa-series-lcd-projectors/

 

  • Hozzászólások

  • Hozzászólás írása

  • Az e-mail címét harmadik fél részére nem adjuk ki.

DNN Professional Graphics Kft. Minden jog fenntartva 2011. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet.

 

DNN Professional Graphics Kft. | 1071 Budapest, Peterdy u. 15. | Telefon: +36 1 8888 366 | E-mail:

Webáruház készítés: scenedesign