Új extrákkal bővülnek a WolfVision termékei

Megújúló Cynap mellé új termékek is érkeznek

 

TOVÁBB

légy Te az első

Public Display kontra LCD TV

Utána jártunk a nagy kérdésnek 

 

TOVÁBB

légy Te az első

Tárgyalótermi kollaboratív megoldás a Vivitektől!

Bemutatkozik a Vivitek kollaboratív rendszere!

TOVÁBB

légy Te az első

Vezeték nélküli tárgyalótermi megoldás a NEC-től!

Bemutatkozik a NEC Kollaboratív eszköze!


TOVÁBB

1 hozzászólás

Interaktív megoldások

Jelszavunk: nemcsak a tábláké a világ!

 

Az utóbbi években az interaktív táblák népszerűsége ugrásszerűen megnőtt. Köszönhetően a TIOP 1.1.1/07 programnak a piac nagyrészt telítődött is ezen a fronton.

Az utóbbi évek és a kereslet növekedésének további hozamánya, hogy nagyon sok gyártó jelent meg a piacon ki gyengébb, ki jobb minőségű termékkel.

 

EinstructionCégünk az amerikai eInstruction cég interaktív tábla megoldásait képviseli már hosszú évek óta. Az eInstruction időben észrevette, hogy az interaktivitás nem áll meg a tábláknál, sőt! Egy sor olyan megoldással állt elő, amik kiegészítik, vagy helyettesítik a telepített táblákat:

 

MobiView. Einstruction

Ez egy kézben tartható, a számítógéppel rádiófrekvenciás vonalon komunikáló interaktív eszköz. A MobiView tárgyfelülete érzékeli a speciális tollat, így a számítógép ezen a felületen keresztül vezérelhető. Az eszközhöz tartozék a tábláknál is használatos WorkSpace szoftver, így a vetített kép teljesen interaktívvá válik, mérethatár nélkül. A 7"-es LCD képernyő is érintésérzékeny, innen elérhetőek a WorkSpace főbb funkciós ikonjai, illetve a feleltető rendszer eredményei is megjelennek rajta.

 

 

Einstruction

 

Flow!

Keretszoftver a feleltető rendszerhez. Sokkal áttekinthetőbb kezelést, gyorsabb működést eredményez a használata. iPad, iPhone felületekkel is kompatibilis, a feleltetés ezekről is vezényelhető. A Flow! nem hardverfüggő, nemcsak az eInstruction feleltető rendszerhez lehet használni!

 

 

Einstruction

 

Insight360

Egy interaktív termékcsomag, amit fejletteb szoftverkörnyezettel láttak el. Elősegíti az interaktív eszközök egységesebb rendszerben történő használatát. Elemei a MobiView, Spark vagy Pulse feleltető rendszer. Az Insight 360 is együttműködik az iPad-del.

 

 

  

 

CASIO

 

Interaktív projektorok

Ilyen készüléke már több gyártónak is van kínálatunkban.

Használatukkal szükségtelenné válik az interaktív tábla, a projektor maga hordozza az interaktivítás lehetőségét: Casio XJ-ST145, XJ-ST155, Mitsubishi XD365U-EST, WD385U-EST.

 

 

 

CHIEF

 

 

 

 

Interaktív konzol

A Chief is belépett erre a piacra egy brilliáns megoldással. A rövid vetítési távolságú projektorokhoz kifejlesztett konzolokra lehet egy kiegészítést csatlakoztatni, ami egy infrás érzékelőt rejt magában. Ezt USB vonalon csatlakoztatva a projektorhoz, a projektort pedig a számítógéphez, a hozzáadott tollal már interaktívvá is tehető a konzol alatti felület, legyen az akár egy csupasz falterület, vagy egy passzív fémtábla.

DNN Professional Graphics Kft. Minden jog fenntartva 2011. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet.

 

DNN Professional Graphics Kft. | 1071 Budapest, Peterdy u. 15. | Telefon: +36 1 8888 366 | E-mail:

Webáruház készítés: scenedesign