Új extrákkal bővülnek a WolfVision termékei

Megújúló Cynap mellé új termékek is érkeznek

 

TOVÁBB

légy Te az első

Public Display kontra LCD TV

Utána jártunk a nagy kérdésnek 

 

TOVÁBB

légy Te az első

Tárgyalótermi kollaboratív megoldás a Vivitektől!

Bemutatkozik a Vivitek kollaboratív rendszere!

TOVÁBB

légy Te az első

Vezeték nélküli tárgyalótermi megoldás a NEC-től!

Bemutatkozik a NEC Kollaboratív eszköze!


TOVÁBB

1 hozzászólás

Rendszertervezés

Jövőbe mutató és fenntartható technológiák, biztos alapokon.

 

Mindig is fontosnak tartottuk hangsúlyozni, hogy a szakmai kompetencia egy rendszer terveiből egyértelműen kiolvasható. Számtalan komplex audiovizuális rendszer telepítését és üzembehelyezését végeztük el a közel két évtized alatt, így tapasztalatból állítjuk: rendkívül sok múlik a jó rendszertervezésen, vagy annak hiányán.

 

Egy jó rendszerterv a siker kulcsa, de a kudarc is legtöbb esetben a tervezés hiányára vezethető vissza. Ezért a tervezési feladataink elvégzése során minden tudásunkkal próbáljuk ötvözni a hosszú évek tapasztalatát az AV piacon megjelenő új technológiákkal, műszaki trendekkel, innovatív megoldásokkal.

Egy AV rendszerterv jelentősen egyszerűsítheti a beszerzési folyamatokat, hiszen nem lehet mindenki audiovizuális szakember. A gondosan kidolgozott rendszerterv birtokában a beszerző biztos lehet abban, hogy azt kapja, amit szeretne, továbbá a beruházási volumen is pontosan meghatározható. Szintén fontos szempont, hogy a tervezés során egyértelműen biztosítható a rugalmasság, a fejleszthetőség, valamint a költséghatékony üzemeltetés. Ehhez igazodva a tervezéseinket egy részletes igényfelméréssel kezdjük, melynek során a Megbízó elképzeléseihez igazítjuk megoldásainkat.

 

Rendszertervezési szolgáltatásunkra rendszerintegrátor partnereink is biztonsággal támaszkodhatnak a közös projektek, nagyobb volumenű, komplett alkalmazáscsomagok megvalósítása során.

 

Mindig is arra törekedtünk, hogy disztribúciós tevékenységünk ne a polcról való eladást, hanem értékhozzáadott megoldások ajánlását, vizuális rendszerek megvalósítását jelentse.

 

Tekintse meg öszzeállításunkat ezidáig tervezett és installált rendszereinkről.

 

DNN disztribúció

DNN Professional Graphics Kft. Minden jog fenntartva 2011. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet.

 

DNN Professional Graphics Kft. | 1071 Budapest, Peterdy u. 15. | Telefon: +36 1 8888 366 | E-mail:

Webáruház készítés: scenedesign