Új extrákkal bővülnek a WolfVision termékei

Megújúló Cynap mellé új termékek is érkeznek

 

TOVÁBB

légy Te az első

Public Display kontra LCD TV

Utána jártunk a nagy kérdésnek 

 

TOVÁBB

légy Te az első

Tárgyalótermi kollaboratív megoldás a Vivitektől!

Bemutatkozik a Vivitek kollaboratív rendszere!

TOVÁBB

légy Te az első

Vezeték nélküli tárgyalótermi megoldás a NEC-től!

Bemutatkozik a NEC Kollaboratív eszköze!


TOVÁBB

1 hozzászólás

Vezérlőtermek

Az érthető képi információ egyik alapkövetelménye a gyors átláthatóság.

A vezérlőközpontokban, diszpécserszobákban, ahol több felhasználó egyszerre kell, hogy értesüljön bizonyos eseményekről, a hagyományos asztali monitorok használata nem elegendő. Erre a feladatra fejlesztették ki a projektor vagy monitor falakat.

 

Cégünk 1998 óta foglalkozik ipari megjelenítő falak telepítésével. A hazai paicon mi rendelkezünk a legnagyobb tapasztalattal projektorokat alkalamazó, úgynevezett cube-ok és a hozzá való vezérlők telepítésében.

Referenciáinkat itt megtekintheti.

 

DNN disztribúció

 

 

A cube-oknak az utóbbi években a keret nélküli LCD monitorok jelentenek konkurenciát. Mivel cégünk improtőrként foglalkozik az NEC és Mitsubishi termékekkel, ezen termékek videófallá szervezésében is elmélyítettük ismereteinket, komoly tapasztalatra tettünk szert.

Mindegyik kialakításnak megvannak az előnyei és a hátrányai. Szemben azokkal a gyártókkal, és képviseleteikkel, akik nem tudnak cube-okat ajánlani, mi azt valljuk, a cube-ok kora még nem járt le, mert egy sor olyan tulajdonságuk van, amikkel az LCD monitorfalak nem rendelkeznek. Mindemellett tisztában vagyunk a hagyományos megoldás gyengei pontjaival is.

 

 

Véleményünk, hogy a vevő igényei, a felhasználni kívánt, megjelenítendő alkalamzások, a rendelkezésre álló hely, a szemlélők száma, valamint az anyagi lehetőségek döntik el, hogy melyik megoldás az optimális.

 

A vezérlők tekintetében is szélesedett a skála az évek során. Meggyőződésünk, hogy egy vezérlőtermi környezetben nem elég pusztán összefűzni a kijelzőket egy bemeneti jellel. Az a megoldás a videófalak sajátja, kár, hogy átgyűrűzik az ipari területre.

A mi általunk használt vezérlők kihasználják a megjelenítők fizikai felbontását, több külső forrást is meg tudnak jeleníteni, késedelem nélkül képezik le a változásokat, nem terhelik le a hálózatot és a vezérlőszámítógépet.

DNN disztribúció

 

Szintén komoly tapasztalatra tettünk szert a projektorfal, vagy monitorfal környezetének kialakításában. Nagyon nagy a hangsúly a felhasznált kábeleken is, a jelátvitel silánysága az egész monitorfal/projektorfal minőségét leronthatja.

 

A vezérlőtermi megjelenítők témakör mindenképpen egy mérnöki tervezést igénylő feladat, és mi büszkén mondhatjuk, hogy elismert szereplői vagyunk e piacnak. Képviselt márkáink (Mitsubishi, NEC, Christie), valamint több éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy bármely környezetben jó megoldást nyújtsunk.

 

DNN disztribúció DNN disztribúció DNN disztribúció

DNN Professional Graphics Kft. Minden jog fenntartva 2011. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet.

 

DNN Professional Graphics Kft. | 1071 Budapest, Peterdy u. 15. | Telefon: +36 1 8888 366 | E-mail:

Webáruház készítés: scenedesign